Hibridkukorica előszezoni akció
Hibridkukorica előszezoni akció Előszezoni akciót hirdet a Gabonakutató a GKT 288, a GKT 376, és a Szegedi 386 hibridkukoricákra! A kedvezményes árak december 15-éig, vagy a készlet erejéig érvényesek. További információkért kérjük keresse területi képviselőinket!
Termésbiztonság a Gabonakutató őszi kalászosaival
Termésbiztonság a Gabonakutató őszi kalászosaival
Kiemelt elismerést kapott a Gabonakutató a 29. Magyar Innovációs Nagydíjon
Kiemelt elismerést kapott a Gabonakutató a 29. Magyar Innovációs Nagydíjon
GK Híradó - 2021. nyár
GK Híradó - 2021. nyár Olvasson bele legfrissebb újságunkba!
Őszi fajtaajánlat 2021.
Őszi fajtaajánlat 2021. Látta már őszi kalászos gabona és repce vetőmag-katalógusunkat?

Üdvözöljük weboldalunkon!

A szegedi Gabonakutató honlapján köszöntjük mindazokat, akik olvassák e sorokat. Talán vannak, akik böngészés közben tévedtek ide, de reméljük, azok vannak jelentős többségben, akik tudatosan kerestek meg bennünket. Nem kizárt, hogy az idetévedtek közül a jövőben többen is csatlakoznak törzsközönségünkhöz. Hogy miért?

  • Több évtizede az értékes hagyományokra és a legmodernebb utakra építve végezzük nemesítői tevékenységünket, hogy létrehozzuk a jó vetőmagot, ami a legjobb minőséget és hozamot garantálja.
  • A szegedi búza fogalom szektorunkban. Hazai kukoricánk, repcénk, szójánk kimagasló teljesítménye, de a cirok, tritikále, durumbúza, árpa, zab kínálatunk meggyőző hozama egyaránt garantálja a dinamikusan növekvő partneri hálózat erősödését.
  • A mi gazdáink igényesek. A vetőmagra, a technológiára, a környezetünkre, a logisztikára épp úgy, mint a tudásfejlesztésre, a megújulásra.
gk-food-glutenmentes-egyutt.png
 
 
Ismerje meg a GK Food termékcsaládot!
 
facebook.png
   Kövessen minket a facebook oldalunkon is!
Friss hírek

Hibridkukorica előszezoni akció

2021.11.08
Előszezoni akciót hirdet a Gabonakutató hibridkukoricákra
Tovább

Termésbiztonság a Gabonakutató őszi kalászosaival

2021.09.28
Az időjárás egyre nagyobb kihívás elé állítja a termelőket, azonban a Gabonakutató vetőmagjai nem csupán helyt állnak az élelmezési versenyben, de kiemelkedő hozamokat is biztosítanak még a negatív természeti...
Tovább

Új GK repcék: SHIELD és ALTANO

2021.07.16
A Gabonakutató Nonprofit Kft. repce kínálata két új hibriddel bővült. A SHIELD hibridrepce fő erőssége a stabilitás és kiegyensúlyozottság. Jól teljesít gyengébb talajokon is, és biztonságosan termeszthető stresszes...
Tovább

VIDEÓ Búza fajtabemutató, Bóly

2021.07.01
"GK Arató az a búzafajta, amit leginkább keresnek itt Baranya és Somogy megyében... vadkáros területekre is tudjuk javasolni..." "...tar kalászú búza, amit a mai napig nagyon szeretnek a Partnerek, az a GK...
Tovább

2021-es cirok kínálatunk

2021.05.05
A Gabonakutató nagy múlttal rendelkezik a ciroknemesítés terén. Hibridjeink jelenléte a hazai ciroktermesztésben meghatározó, sőt, jelentős eredményeket produkálnak más országokban is.
Tovább

Interjú Wágner Józseffel, cégünk ügyvezető igazgatójával

2021.04.22
A Kucza TV Agrápercek műsorában cégünk ügyvezető igazgatója, Wágner József  a cégünk életében történt változásról számol be a nézőknek.
Tovább

Siló kukoricát keres?

2021.04.06
Ajánljuk figyelmébe Szegedi 475 és Szegedi 521 hibridünket.
Tovább

KIEMELT INNOVÁCIÓS ELISMERÉS Szegedi tritikálék: jövőbe mutató agrár-innovációk

2021.04.01
A 29. Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága – Palkovics László miniszter vezetésével – a Gabonakutató „Szegedi tritikálék: jövőbe mutató agrár-innovációk” c. pályázatát kiemelt elismerésben részesítette.
Tovább
További hírek