GK Estek 6. - Történetek a 100 éves Gabonakutató életéből
GK Estek 6. - Történetek a 100 éves Gabonakutató életéből
Válasszon akciós árú KUKORICA vetőmagjaink közül >>>
Válasszon akciós árú KUKORICA vetőmagjaink közül >>>
Takarmánycirokfélék a Gabonakutatótól >>>
Takarmánycirokfélék a Gabonakutatótól >>>
Tekintse meg SZÓJA vetőmag kínálatunkat >>>
Tekintse meg SZÓJA vetőmag kínálatunkat >>>
CL és CLP napraforgó hibridjeink >>>
CL és CLP napraforgó hibridjeink >>>

Üdvözöljük weboldalunkon!

Köszöntjük Önöket az idén 100 éves Gabonakutató honlapján.

  • Több évtizede az értékes hagyományokra és a legmodernebb utakra építve végezzük nemesítői tevékenységünket, hogy létrehozzuk a jó vetőmagot, ami a legjobb minőséget és hozamot garantálja.
  • A szegedi búza fogalom szektorunkban. Hazai kukoricánk, napraforgónk, szójánk, repcénk kimagasló teljesítménye, de a cirok, tritikále, durumbúza, árpa, zab kínálatunk meggyőző hozama egyaránt garantálja a dinamikusan növekvő partneri hálózat erősödését.
  • A mi gazdáink igényesek. A vetőmagra, a technológiára, a környezetünkre, a logisztikára épp úgy, mint a tudásfejlesztésre, a megújulásra.
gk-food-glutenmentes-egyutt.png
 
 
Ismerje meg a GK Food termékcsaládot!
 
facebook.png
    Kövessen minket a facebook oldalunkon is!
Friss hírek

5. GK Est a Gabonakutatóban

2024.05.16
A soron következő, május 9.-i GK Est rendezvényünkön ismét két, már nyugalmazott nemesítő munkatársunk, kihívásokban, de élményekben is gazdag életpályáját ismerhettük meg.
Tovább

4. GK Est a Gabonakutatóban

2024.05.02
Centenáriumi ünnepség sorozatunk következő -már a negyedik- állomására, április 24.-én került sor, az intézmény üvegházi nagytermében.
Tovább

Magyar Növénynemesítők Egyesületének éves közgyűlése a Gabonakutatóban

2024.04.26
Április 18.-án a Gabonakutatóban tartotta a Magyar Növénynemesítők Egyesülete éves közgyűlését. Az MNE tagjait Tóth Tibor a MATE-Agrárcsoport vezérigazgatója, a Gabonakutató ügyvezető igazgatója köszöntötte.
Tovább

3. GK Est a Gabonakutatóban

2024.04.10
Az idén százesztendős fennállását ünneplő Gabonakutató Nonprofit Kft. jubileumi ünnepségsorozatának harmadik rendezvényére április 4.-én került sor az intézmény üvegházi nagytermében.
Tovább

2. GK Est a Gabonakutatóban

2024.03.28
Az idén százesztendős fennállását ünneplő Gabonakutató Nonprofit Kft. jubileumi ünnepségsorozatának második rendezvényére március 21.-én került sor az intézmény üvegházi nagytermében.
Tovább

Centenáriumi GK Estek a Gabonakutatóban

2024.03.13
Az idén százesztendős fennállását ünneplő Gabonakutató Nonprofit Kft. jubileumi ünnepségsorozatának első rendezvényére március 7-én került sor az intézmény üvegházi nagytermében.
Tovább

In memoriam Dr. Szarka Béla

2024.03.06
Életének 59. évében elhunyt Dr. Szarka Béla, a Gabonakutató Kft. korábbi munkatársa, 2017-19 közt ügyvezető igazgatója, a Magyar Növénynemesítők Egyesületének tagja.
Tovább

Ismét az élen végeztek a Gabonakutató őszi búza fajtái

2024.01.30
A 42. AGROmashEXPO és Agrárgépshow kiállításon kitüntetést kapott a Gabonakutató két őszi búza fajtája. A 2023. évi, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ), a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és...
Tovább
További hírek