BIOTECHNOLÓGIAI LABORATÓRIUM LÁTOGATÁS
GABONAMINŐSÉGI LABORATÓRIUM LÁTOGATÁSA
NÖVÉNYKÓRTANI LABORATÓRIUM LÁTOGATÁSA
BIOTECHNOLÓGIAI LABORATÓRIUM LÁTOGATÁS
A fajta előállító növénynemesítést támogató biotechnológiai módszerek, in vitro sejt- és szövettenyésztési eljárások
bemutatása.
Alkalmak
2024-09-27 18:00 - 18:45 |
2024-09-27 19:00 - 19:45 |
2024-09-27 20:00 - 20:45 |
2024-09-27 21:00 - 21:45 |
Hol?
6726 Szeged, Alsó Kikötő sor 9., I. emelet 108 laboratórium
(Megközelítés: Bejárat a Herke utca felől,
Turnus helyszín: Biotechnológiai laboratórium.)
Kinek ajánljuk?
nem korfüggő
Tudományág:
agrártudomány
Programtípus:
Laborlátogatás, Beszélgetés
Szervező:
Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft.
https://www.gabonakutato.hu
csaba.lantos@gabonakutato.hu
Szereplők:
Dr. Lantos Csaba
GABONAMINŐSÉGI LABORATÓRIUM LÁTOGATÁSA
A gabonaszem útja a szántóföldtől az asztalig. Mitől lesz "jó" a kenyér? Milyen magokból készülhet kenyér?
Alkalmak
2024-09-27 18:00 - 18:45 |
2024-09-27 19:00 - 19:45 |
2024-09-27 20:00 - 20:45 |
2024-09-27 21:00 - 21:45 |
Hol?
6726 Szeged, Alsó Kikötő sor 9., magas földszint
(Megközelítés: Bejárat a Herke utca felől, régi épületben.
Turnus helyszín: Gabonaminőségi laboratórium)
Kinek ajánljuk?
nem korfüggő
Tudományág:
agrártudomány
Programtípus:
Laborlátogatás, Beszélgetés, Bemutató
Szervező:
Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft.
https://www.gabonakutato.hu
csaba.lantos@gabonakutato.hu
Szereplők:
Dr. Mihály-Langó Bernadett, laborvezető
Pauk Jánosné Ács Katalin, kutató
NÖVÉNYKÓRTANI LABORATÓRIUM LÁTOGATÁSA
Növények és mikrobák. Barátok vagy ellenségek? Ismerkedés a szabad szemmel nem látható élőlényekkel és a
Gabonakutató növénykórtani laboratóriumának műszereivel.
Alkalmak
2024-09-27 18:00 - 18:45 |
2024-09-27 19:00 - 19:45 |
2024-09-27 20:00 - 20:45 |
2024-09-27 21:00 - 21:45 |
Hol?
6726 Szeged, Alsó Kikötő sor 9., II. emelet 205-208 laboratórium
(Megközelítés: Bejárat a Herke utca felől,
Turnus helyszín: Növénykórtani laboratórium.)
Kinek ajánljuk?
nem korfüggő
Tudományág:
agrártudomány
Programtípus:
Laborlátogatás, Beszélgetés
Szervező:
Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft.
https://www.gabonakutato.hu
csaba.lantos@gabonakutato.hu
Szereplők:
Meszlényi Tamás, laborvezető
AMIT A CIROKRÓL TUDNI ÉRDEMES
Seprű vagy takarmány?
A cirok felhasználási módjai.
Ezerszemtömeg, nedvességtartalom és csírázóképesség mérése.
Popcirok kóstolás.
Alkalmak
2024-09-27 18:00 - 18:45 |
2024-09-27 19:00 - 19:45 |
2024-09-27 20:00 - 20:45 |
2024-09-27 21:00 - 21:45 |
Hol?
6726 Szeged, Alsó Kikötő sor 9 földszint emelet 13
(Megközelítés: Bejárat a Herke utca felől, régi épületben.)
Kinek ajánljuk?
nem korfüggő
Tudományág:
agrártudomány
Programtípus:
Előadás, Beszélgetés, Bemutató
Szervező:
Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft.
https://www.gabonakutato.hu
csaba.lantos@gabonakutato.hu
Szereplők:
Dr. Palágyi Andrea, nemesítő
Kovács-Kalmár Helga