Webáruház

FE-mini Eper ízű pudingpor

Nettó tömeg: 250 g
Kukoricakeményítővel készült gluténmentes, vesebetegek és fenilketonúriás diétában felhasználható termék.
Ár: 495 Ft
Bővebb leírás

Átlagos tápérték

100 g porban

Energia

1434 kJ (350 kcal)

Zsír

0 g

amelyből telített zsírsavak

0 g

Szénhidrát

83 g

amelyből cukrok

0 g

Fehérje

0,5 g

0,1 g

Fenilalanin

0,07 g

 

Összetevők: kukoricakeményítő; állományjavító: (xantán gumi); eper poraroma, mesterséges színezőanyag: eper piros.

Minőség megőrzési idő (nap, hónap, év): a címke alján jelzett időpontig.

Tárolás: száraz, hűvös helyen tárolandó.

Felhasználási útmutató: két púpozott evőkanál pudingporhoz (40 g) ízlés szerint cukrot feloldunk néhány kanál hideg tejben. Ezt a keveréket hozzáadjuk 0,5 l felmelegített tejhez és állandó keverés mellett készre főzzük, majd még melegen vizezett formákba öntjük. Főzött krémek készítéséhez is használhatjuk, ekkor a folyadék mennyiségét csökkentsük. PKU-s és vesebetegek alacsony fehérje- és fenilalanin tartalmú tejpótló folyadékkal készítsék el a pudingot!

Nettó tömeg: 250 g

 

 

 

Kapcsolódó receptek

Pudingok (Glutén- és tojásmentes)

2015. július 28.
A pudingport a cukorral összekeverjük, majd egy kevés hideg tejjel feloldjuk. A maradék tejet felmelegítjük, beleöntjük az előzőek szerint feloldott pudingport. Állandó keverés mellett felforraljuk. A kész pudingot vizezett formába öntjük, és...
Tovább »

Epres/málnás piskótatekercs (Gluténmentes )

2015. július 28.
A piskóta sütéséhez szétválasztjuk a tojások fehérjét a sárgájától. A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd a vizet, a tojások sárgáját és a sütőszerrel elkevert 4 evőkanál FE-mini kenyérport is óvatosan, laza mozdulatokkal belekeverjük....
Tovább »

FE-Mini pudingok (Gluténmentes)

2015. július 27.
  Elkészítése és felhasználása megegyezik a normál főzős pudingporokéval. 
Tovább »