A BIZTOS REPCETERMÉS ZÁLOGA

MINŐSÉG ÉS TERMÉSBIZTONSÁG A GABONAKUTATÓNÁL

A Gabonakutató gombaölő és rovarölő szeres csávázással, valamint frakcionált vetőmagjával biztosítja a repce biztos és egyenletes kelését, akár kedvezőtlen évjáratokban is.

 

repcezsakos.jpg

Háromszoros biztonság a Gabonakutató vetőmagjainak használatával


SCENIC GOLD®

Kiemelkedően hatékony csávázószert alkalmazunk a gombabetegségekkel szemben. A csíranövény védelmének köszönhetően az őszi káposztarepce állomány fejlődése biztonságos és egyöntetűbb.

 

LUMIPOSA®

Rovarölő csávázószerrel kezeljük vetőmagjainkat, mely védelmet nyújt a repce legfontosabb korai kártevői, a tavaszi káposztalégy, a repcebolha, a földibolhák és a repcedarázs ellen. A Lumiposa® védelmet nyújt számos rovarfaj, közöttük a repcedarázs álhernyói és a kis káposztalégy ellen is. Kiváló levél és hajtás védelmet biztosít, láthatóan jobb kelést és erőteljesebb növekedést.

 

FRAKCIONÁLT VETŐMAG

A Gabonakutató előállításból beérkező vetőmagtételeket gondos ellenőrzés után méret szerint osztályozzuk. Ezzel biztosítjuk, hogy a zsákjainkba egyforma méretű vetőmagok kerüljenek. A precíziós vetéstechnológia megköveteli a homogén magméretet, ugyanakkor a frakcionált vetőmag a hagyományos vetőgépek használatakor is egyenletesebb magadagolást tesz lehetővé. Az azonos méretű, frakcionált magok használatával a növények egyszerre, egyenletesen kelnek ki és fejlődnek. Ez biztosítja az egyöntetű állomány kialakulását, és egyben megkönnyíti az őszi növényvédelmi és növényápolási munkák elvégzését.

A Scenic Gold® a Bayer, a Lumiposa® a DuPont* bejegyzett védjegye. *A DuPont a Corteva cégcsoport tagja.

 

VÁLASSZA A HAZAI VETŐMAGOT!


Tekintse meg a Gabonakutató Nonprofit Kft. őszi vetőmag-katalógusát a képre kattintva.

gabonakutato-oszi-fajtaajanlat-2020-nyomdakesz-borito1024border.png