Gabonakutató Családbarát munkahely

 

A Gabonakutató Közhasznú Kft. részt vett a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) által meghirdetett "Családbarát Hely" pályázaton, és elnyerte a Családbarát Hely Bronz fokozatát. 

"A családok sikere közös sikerünk". 

A Családbarát Hely Tanúsító Védjegyet „Munkahely" és „Szolgáltató hely" kategóriában a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) ítéli oda a pályázat követelményeinek megfelelő munkahelyek és szolgáltató helyek számára, melynek célja a családcentrikus személetmód támogatása, családbarát munkahelyek teremtésének elősegítése.

A Családbarát Hely tanúsító védjegynek Bronz-, Ezüst- és Arany fokozata van, amelyből idén kizárólag a Bronz fokozatra pályázhattak a mikro-, kis- és középvállalkozások. A pályázaton olyan munkahelyek, illetve szolgáltató helyek vehettek részt, akik családbarát szemléletmóddal végzik tevékenységüket, értéknek tekintik munkavállalóik családját, a munka és magánélet összhangját fontosnak tartják.

csb-hely-gk2s.png

Családbarát Hely Bronz fokozatú minősítés kifejezi a munkahely családcentrikusságát, a család és munkahely közti harmónia meglétét, a társadalmi felelősségvállalásban betöltött szerepét.

A Gabonakutató azonosul ezen célokkal, ezért pályázatot nyújtott be, és megkapta a Családbarát Hely Bronz minősítést.

Cégünk családbarát intézkedései:

  • részmunkaidős foglalkoztatás
  • home office
  • rugalmas munkaidő
  • kötetlen munkaidő lehetősége
  • dolgozói juttatások, például jutalékok, cafeteria
A tanúsítást elnyert szervezetek ingyenes auditáláson estek át. A védjegy tanúsítja a Gabonakutató családbarát munkahelyként való működését, társadalmi felelősségvállalását.
  
csaladbarat-hely-vedjegy-munkahely-cmyk-szsz2020-fekvo-2020.jpg