GK FOOD - ÚJ MÁRKA, ÚJ ÜZLETÁG

GK FOOD márkanév alatt elindult új, innovatív élelmiszergyártó és forgalmazó üzletágunk a Tamarix Kft. közreműködésével. Elsőként gluténmentes élelmiszer termékeinket ajánljuk az érdeklődők figyelmébe.

A Gabonakutató a kutatás-fejlesztési tevékenysége során kiemelt figyelmet fordít arra, hogy nemesített növényfajtái kiváló minőségűek legyenek. Az Élelmiszer-innovációs Labor munkatársai évtizedek óta segíti a nemesítőket abban, hogy a Gabonakutató egy-egy növényfajtájának értékes beltartalmi tulajdonságai egészséges, reform, gluténmentes és egyéb diétás táplálkozást szolgáló élelmiszerekben jelenhessenek meg. 

Magas minőségű búzafajtáink, diétás rostkomponensekben és ásványi anyagokban gazdag tritikáléink (rozsbuza), különleges antioxidásokban gazdag fekete zabunk, gluténmentes növényfajtáink (kukorica, köles, hajdina, cirok) kiemelkedő minőségű alapanyagként használhatók fel az egészségmegőrző táplálkozásban.

 

gkf101022.jpg

gkf111001.jpg gkf101011.jpg

 

Elsőként egy új, gluténmentes termékcsalád érhető el 2020 márciusától. A saját nemesítésű, magas beltartalmi értékű cirok- és lenfajtákból készült őrlemények mellett 11 féle - köztük muffin, palacsinta, piskóta, pogácsa, csokicseppes keksz, nokedli vagy burgonyakrokett előállítására alkalmas - lisztkeverék forgalmazása is megkezdődött, melyek könnyű és biztonságos elkészíthetőségükkel nagyban segíthetik a kezdő és gyakorlott diétázókat. Többféle kenyérliszt is forgalomba került, ezek segítségével hagyományos ízvilágú világos kenyér, barna kenyér és lenmaggal gazdagított kenyér készíthető el könnyen és gyorsan. Ezen kívül hidegen sajtolt repce és lenmagolaj szerepel még a kínálatban.

Következő lépésként puffasztott cirokpehely kerül majd a választékba, natúr, illetve étcsokoládés, kókuszos, gyümölcsös és fahéjas ízesítéssel.

Látogasson el a GK FOOD honlapra és ismerkedjen meg gluténmentes termékeinkkel, és amelyik felkeltette érdeklődését azt a Webáruházban meg is vásárolhatja.

GK FOOD – a tenyészkerttől az asztalig