TELTHÁZAS AGRÁRKIÁLLÍTÁS

A január 25-28. között, a Budapesti Vásárközpontban lezajlott agrárseregszemle az eddig leglátogatottabb szakkiállítás volt, amelyen társaságunk saját standdal vett részt.

agromash1.jpg

A 35. AGROmashEXPO-n és 7. AgrárgépShow-n, valamint a velük egy időben rendezett Magyar Kert és Szőlészet és Pincészet szakkiállításokon a tavalyinál is több látogató és kiállító volt jelen. Az ország és a kelet-közép-európai térség legjelentősebb agrárkiállítását 45.000 érdeklődő kereste fel. A 350 kiállító (köztük 36 külföldről érkezett) idén is a Vásárközpont teljes területét elfoglalta: 9 pavilonban és a hozzájuk tartozó szabadterületen, összesen csaknem 40 ezer négyzetméteren mutatta be gépeit, fejlesztéseit.

agromash2.jpg

A centenáriuma felé közeledő Gabonakutató itt megjelenített vetőmagkínálata jól illeszkedett e tematikába. Sokan érdeklődtek a kukorica, szója, napraforgó, cirok, kalászosok és egyéb növényfajaink újdonságairól, fajtáink és hibridjeink vetőmag beszerzési lehetőségeiről és a sikeres termesztés feltételeiről.
A legnagyobbaktól a legkisebbekig input, gépesítés és logisztika témában széles választékkal mutatkoztak be a cégek. A gépek mellett jelen voltak a speciális szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások.  A vetőmagokat és egyéb szaporító anyagokat, növényvédő szereket, műtrágyákat, kártevő mentesítő anyagokat bemutató kiállítók mellett a tavalyinál is többen voltak itt az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében. Idén ismét önálló sátorban mutatta be az Agrármarketing Centrum a fejlesztési és piaci lehetőségeket, a szakmai újdonságokat.

 agromash3.jpg

Idén is változatos szakmai programok várták az AGROmashEXPO látogatóit. A kiállítás négy napja alatt lehetőség volt a véleménycserére, a legfrissebb újdonságok megismerésére, az állami döntéshozók, a döntés előkészítők és a piaci szereplők találkozására. A kiállítás szervezésében partnerként közreműködő szervezetek, szerkesztőségek által rendezett találkozók, fórumok mindegyike telt házas volt.  (Forrás: agromashexpo.hu)

agromash4.jpg