FE-mini száraztészták (Gluténmentes)

Főzése: a tésztát háromszoros mennyiségű, forrásban lévő sós vízben, állandó keverés mellett kb.: 7-10 percig főzzük, szűrjük és tálalhatjuk. A tésztát közvetlenül a levesbe is belefőzhetjük.

Cérnametélt főzése: háromszoros mennyiségű, forrásban lévő sós vízbe szórjuk, majd levesszük a tűzről és lefedjük a főzőedényt. Állni hagyjuk pár percig, hogy a tészta átpuhuljon, majd leszűrjük!  A tésztát közvetlenül a levesbe is belefőzhetjük.

Tarhonya főzése: a tésztát háromszoros mennyiségű, forrásban lévő sós vízben, állandó keverés mellett kb.: 7-10 percig főzzük, szűrjük és tálalhatjuk.  A tésztát közvetlenül a levesbe is belefőzhetjük.

A tarhonyát ne pirítsuk! Krumplis tarhonya készítésekor a krumplit pirítsuk meg, vízzel engedjük fel. Pár perccel a főzés befejezése előtt szórjuk bele a tésztát, így főzzük készre.

Kapcsolódó termékek
FE-mini Cérnametélt

FE-mini Cérnametélt

Nettó tömeg: 500 g              Tojás nélküli, kukoricakeményítővel készült száraztészta. Gluténmentes, vesebeteg és fenilketonúriás diétában...
Ár: 560 Ft
Bővebben
FE-mini Eper ízű pudingpor

FE-mini Eper ízű pudingpor

Nettó tömeg: 250 g Kukoricakeményítővel készült gluténmentes, vesebetegek és fenilketonúriás diétában felhasználható termék.
Ár: 495 Ft
Bővebben
FE-mini Galuskapor

FE-mini Galuskapor

Nettó tömeg: 500 g Kukoricakeményítővel, tojás nélkül készült, gluténmentes, vesebeteg és fenilketonúriás diétában felhasználható termék...
Ár: 527 Ft
Bővebben
FE-mini Kakaó ízű pudingpor

FE-mini Kakaó ízű pudingpor

Nettó tömeg: 250 g Kukoricakeményítővel készült, gluténmentes diétában felhasználható termék.
Ár: 495 Ft
Bővebben