Köménymagos perec (Glutén-, tojás- és tejmentes)

Hozzávalók:

  • 250 g Fe-mini kenyérpor
  • 125 g margarin
  • 2,5 g szalalkáli
  • 2 csapott teáskanál só
  • 0,8 dl tejpótló folyadék

A hozzávalókból jól nyújtható tésztát készítünk.Kb. 2-3 mm vastagságúra nyújtju,perecszaggatóval kiszaggatjuk.Tetejét pici vízben feloldott fűszerrel megkenjük és köménymaggal megszórjuk.

Sütési ideő: Kb. 10 pec ,180 fokon.

Kapcsolódó termékek
FE-mini Cérnametélt

FE-mini Cérnametélt

Nettó tömeg: 500 g              Tojás nélküli, kukoricakeményítővel készült száraztészta. Gluténmentes, vesebeteg és fenilketonúriás diétában...
Ár: 560 Ft
Bővebben
FE-mini Eper ízű pudingpor

FE-mini Eper ízű pudingpor

Nettó tömeg: 250 g Kukoricakeményítővel készült gluténmentes, vesebetegek és fenilketonúriás diétában felhasználható termék.
Ár: 495 Ft
Bővebben
FE-mini Galuskapor

FE-mini Galuskapor

Nettó tömeg: 500 g Kukoricakeményítővel, tojás nélkül készült, gluténmentes, vesebeteg és fenilketonúriás diétában felhasználható termék...
Ár: 527 Ft
Bővebben
FE-mini Kakaó ízű pudingpor

FE-mini Kakaó ízű pudingpor

Nettó tömeg: 250 g Kukoricakeményítővel készült, gluténmentes diétában felhasználható termék.
Ár: 495 Ft
Bővebben