Majonézes tésztasaláta (Glutén-, tojás- és tejmentes)

Hozzávalók:

  • 100 g FE-mini vékony csőtészta
  • 150 g zöldbab megfőzve
  • 50 g sárgarépa megfőzve
  • 50 g lilahagyma (közepes fej)
  • 1 adag PKU-s majonéz (az előző recept alapján), ha soknak tartjuk, lehet kevesebb is
  • ízlés szerint: só, bors és egyéb fűszerek.

 

Elkészítés:

A tésztát bő, sós, forrásban lévő vízben megfőzzük 7-8 perc alatt. Leszűrjük, hagyjuk, kihűlni majd összekeverjük a zöldségekkel és a majonézzel.

Összes fehérje tartalom:7,9 g

Összes Phe: 183,4 mg

Kapcsolódó termékek
FE-mini Eper ízű pudingpor

FE-mini Eper ízű pudingpor

Nettó tömeg: 250 g Kukoricakeményítővel készült gluténmentes, vesebetegek és fenilketonúriás diétában felhasználható termék.
Ár: 590 Ft
Bővebben
FE-mini fehér, rizsszem alakú száraztészta

FE-mini fehér, rizsszem alakú száraztészta

Nettó tömeg: 500 g                 Tojás nélküli, burgonyakeményítővel készült száraztészta, gluténmentes, vesebeteg és fenilketonúriás...
Ár: 1 020 Ft
Bővebben
FE-mini Kakaó ízű pudingpor

FE-mini Kakaó ízű pudingpor

Nettó tömeg: 250 g Kukoricakeményítővel készült, gluténmentes diétában felhasználható termék.
Ár: 590 Ft
Bővebben
FE-mini Málna ízű pudingpor

FE-mini Málna ízű pudingpor

Nettó tömeg: 250 g Kukoricakeményítővel készült gluténmentes, vesebetegek és fenilketonúriás diétában felhasználható termék.
Ár: 590 Ft
Bővebben