RÉSZT VETTÜNK A MAKÓI VIDÉK VELED FESZTIVÁLON

 

2019. október 12.-én gyönyörű őszi időben rendezték meg a Vidék Veled Fesztivált a makói Maros parton. A rendezvény célja az volt, hogy felhívja a magyar fiatalok figyelmét a vidékben rejlő lehetőségek széles tárházára, segítse elhelyezkedésüket a mezőgazdasági- és élelmiszeripari szektorokban, bemutassa a meghatározó szakmai szervezeteket, cégeket, termelőket, személyiségeket. A Fesztivál számos szakmai programot és kiemelkedően színvonalas kikapcsolódási lehetőséget nyújtott a közel 1600 látogatónak.

img-4820.JPG

Cégünk kiállítói standjánál GK tritikálé teljes őrlemény felhasználásával készült Szögedi Rozsbuza kenyeret, illetve az intézet gluténmentes termékcsaládjából sajtos stanglit kóstolhattak az érdeklődők, felhívva a figyelmet a gabonaalapú élelmiszerek fontosságára és előnyeire.

img-2984.JPG 

Kolléganőnk, Langó Bernadett laborvezető részt vett egy pódiumbeszélgetésen, melynek témája „A fiatalok lehetőségei az agráriumban: edukáció és elhelyezkedési lehetőségének” volt. Beszélgetőtársával, Sipos József növényorvossal osztották meg véleményüket és észrevételeiket a témában az érdeklődőkkel.