Padlizsánkrém (Glutén-, tojás- és tejmentes)

Hozzávalók:

  • 2 darab közepes padlizsán (500 g)
  • 2 közepes fej vöröshagyma (200 g) zsiradékon megpirítva
  • 4-5 gerezd fokhagyma zsiradékon megpirítva
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint PKU-s majonéz.

 

Elkészítése:

A padlizsánt láng felett platnin, öntöttvas lapon füstösre sütjük. Még melegen lehúzzuk a héját. A vöröshagymát és a fokhagymát egy gerezd kivételével zsiradékon lepirítjuk. A sült padlizsánhúst a pirított hagymákkal, egy gerezd fokhagymával pépesre turmixoljuk. Ízlés szerint sózzuk és néhány kanál PKU-s majonézzel elkeverhetjük. A PKU-s majonéz elkészítéséhez FE-mini Tojáshelyettesítő port használunk.

Összes fehérje: 8,9 g

Összes Phe: 379,4 mg

Kapcsolódó termékek
FE-mini Eper ízű pudingpor

FE-mini Eper ízű pudingpor

Nettó tömeg: 250 g Kukoricakeményítővel készült gluténmentes, vesebetegek és fenilketonúriás diétában felhasználható termék.
Ár: 590 Ft
Bővebben
FE-mini fehér, rizsszem alakú száraztészta

FE-mini fehér, rizsszem alakú száraztészta

Nettó tömeg: 500 g                 Tojás nélküli, burgonyakeményítővel készült száraztészta, gluténmentes, vesebeteg és fenilketonúriás...
Ár: 1 020 Ft
Bővebben
FE-mini Kakaó ízű pudingpor

FE-mini Kakaó ízű pudingpor

Nettó tömeg: 250 g Kukoricakeményítővel készült, gluténmentes diétában felhasználható termék.
Ár: 590 Ft
Bővebben
FE-mini Málna ízű pudingpor

FE-mini Málna ízű pudingpor

Nettó tömeg: 250 g Kukoricakeményítővel készült gluténmentes, vesebetegek és fenilketonúriás diétában felhasználható termék.
Ár: 590 Ft
Bővebben